miercuri, 28 aprilie 2010

Drob de nucă de post

Pregătesc drobul de nucă de câţiva ani, însă după o reţetă care conţine ouă. Am avut nevoie de variantă fără ou, aşa că m-am bucurat mult când am găsit-o pe un blog ce îl studiez de câtăva vreme, al Inei.
Am făcut doar o schimbare la reţetă, nu am scurs fulgii de ovăz, pentru că mi se părea destul de uscată compoziţia. Mi-a ieşit aşa:


Foarte gustos, la fel ca cel cu ou.
N.

5 comentarii:

Ina Todoran spunea...

arata f fain! E de departe drobul meu preferat! Te imbratisez cu drag!

Natalia spunea...

Ina dragă, îmi place şi mie mult, dar din păcate în ultima vreme fierea mea parcă e mai capricioasă :). Mă lasă, dar nu mai mult de o felie :).
Te îmbrăţişez şi eu şi mulţumesc încă o dată, mi-ai uşurat ultimele 2 luni, mai ales psihic, cu diversitatea opţiunilor pe care am găsit-o la tine.

marioara-marioara3 spunea...

Drobul cred si sint convinsa dupa modul de prezentare ca este foarte gustos si sanatos .

Manuela Georgescu spunea...

Ne-ati putea da reteta Inei care contine fulgi de ovaz in loc de oua ?
Multumim anticipat .

Cristina spunea...

Mai aveti cumva aceasta reteta? Blogul Inei nu mai este activ, iar eu sm pierdut-o pe cea scrisa... Tare mult imi placea... Multumesc!